Teambuilding

Lad os stå for dit næste teambulding event

Kontakt os for at høre mere

Book teambuilding i naturen - afslappet stemning, latter og naturforbindelse

Vi tilbyder jordnær teambuilding for dig og dit team med naturen som omdrejningspunkt. Arrangementet kan starte med en sanketur, hvor vi alt efter sæsonen kigger nærmere på urter og svampe, mens vi bevæger os gennem naturen. Vi taler om spiselige planter, medicinske egenskaber, folketro og kulturhistorie – vi sætter fokus efter jeres ønsker.

Sanketuren kan slutte ved bålet, hvor vi nyder et lækkert måltid bestående af lokale råvarer og vilde urter og svampe. Vi tilbyder desuden skovbadning/skovterapi, som er en form for mindfulness og meditation i naturen. Eventet kan også kombineres med en workshop eller oplæg om vild mad, bålmad, plantemedicin eller andet.

Kontakt os for at høre mere

Natur

Vi tilbyder naturformidling baseret på levende fortællinger. Lad os inspirere jer, når vi giver jer et nyt syn på jeres omgivende natur.

Fællesskab

Fællesskabet styrkes, når I samles i uformelle rammer om bålet. Alle sanser vækkes og bruges, når vi tilbringer tid i naturen og lader rummet blive en del af indholdet.

Mindfulness

Kender du skovbadning - på japansk kaldet shinrin yoku? Det er en række af guidede øvelser, som sætter tempoet helt ned og vækker vores sanser og nærvær. En hel unik vej til ro i hverdagen, øget fokus og nærvær, som har en dokumenteret virkning mod stress. Det skal prøves.

Indslag til seminar eller konference

Afbræk under en lang konferencedag? Hvad med en kort sanketur i naturen, hvor vi sanker til vilde drinks, som I kan nyde når dagen er omme? Vi inspirerer jer til at brug naturen til at skabe små pauser i en travl hverdag med korte mindfulness-øvelser undervejs.

Ring eller skriv til os

TIDLIGERE KUNDER:

Hvem er vi?

Med udgangspunkt i vores blandede baggrund indenfor biologi, miljø, yoga og meditation tilbyder vi naturformidling i et nyt format – vi kalder det naturforbindelse.

Læs mere her
Vi glæder os til at høre fra dig

Tøv ikke med at tage fat i os, så vi sammen kan skræddersy den perfekte dag til jer.

Kontakt os nu