Sommerens vilde mad, Thurø Rev, 29/6 kl. 10

300,00 kr.

Med juni kommer kommer blomsterne med skønne dufte. Urterne har vokset sig større og stænglerne sejere, og smagen har også ændret sig fra det spæde forår. På stranden finde vi lækre, sprøde og skarpe smage. Det er et frodigt landskab, der møder os, når vi bevæger os gennem naturen for at smage på årstidens vilde mad. På denne sanketur går vi i dybden med, hvad sommeren har at byde på, og hvordan vi bruger det. Vi lærer at genkende de spiselige urter, vi smager på dem og snakker om, hvordan du gør dem til en del af dit spisekammer. Vi sanker urterne, så du kan gå hjem og bruge dem samme dag.

Efter sanketuren modtager du en opskrift på mail, som du kan tage udgangspunkt i.

Turen former sig efter de planter, vi møder på vores vej, årstiden og den specifikke natur. Vi skal være ved Thurø Rev og således både bevæge os gennem skoven og på stranden og strandengen.

16 på lager


Kategori Tag


Kom med på en sanketur, der sætter fokus på sommerens vilde mad. Mens vi nyder den smukke natur, går vi i dybden med planterne. Vi skal smage, dufte og lære meget mere om, hvad der findes af spiseligt i den danske natur.

Turen varer mellem 2 og 2,5 time og undervejs gør vi et lille holdt, hvor man kan nyde en medbragt kop kaffe/te, mens vi snakker videre.

Sted

Thurø Rev (præcis lokation angives ved tilmelding)

Tid

29/6-24 kl. 10-ca. 12.30

Billetter

Dine billetter sendes til dig pr. mail, når dit køb er færdigt.

Bemærk

Køb af billetter til events såsom sanketure, workshops, retreats, madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – "Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Billetterne kan derfor IKKE refunderes eller byttes til anden dato. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give dine billetter videre, blot du oplyser os derom. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Turen gennemføres kun ved nok tilmeldte.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Privacy Preference Center