UDSOLGT Svampetur, Staksrode Skov, Vejle, 20/10 kl. 9

300,00 kr.

Svampetur i Jylland; i Staksrode Skove ved Vejle. Drømmer du om at kunne gå i skoven med en kurv og hente lækkerier med hjem til aftensmaden? Så er en guidet svampetur et godt sted at starte. Vi går i dybden med de forskellige typer, hvor de vokser, og hvordan du genkender dem.
Efterårets vilde svampe er noget af det lækreste, man kan samle i sin kurv. På en guidet svampetur går vi på jagt efter spisesvampe, taler forvekslingsmuligheder og kigger nærmere på den forunderlige og forskelligartede verden, svampene udgør.

Turen varer ca. 2 timer.

Ikke på lager


Kategori Tags ,


Svampetur i Jylland ved Vejle – Drømmer du om at kunne gå i skoven med en kurv og hente lækkerier med hjem til aftensmaden? Så er en guidet svampetur et godt sted at starte. Vi går i dybden med de forskellige typer, hvor de vokser, og hvordan du genkender dem.

Når efteråret sætter ind, og planter og træer begynder at trække kræfterne tilbage til rødderne, er det tid at lade urtesaksen hænge og i stedet finde svampekniven frem. Vilde svampe er noget af det lækreste, naturens spisekammer har at byde på. På en guidet svampetur i Jylland ved Vejle tager vi sammen hul på, hvordan du griber svampene an. Vi gennemgår de vigtigste ting, du skal vide, og derefter tager vi udgangspunkt i de svampe, vi møder på vores tur.

Sted

Staksrode Skov (præcis lokation angives ved tilmelding)

Tid

20/10-24 kl. 9-11

Billetter

Dine billetter sendes til dig pr. mail, når dit køb er færdigt.

Bemærk

Køb af billetter til events såsom sanketure, workshops, retreats, madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – "Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Billetterne kan derfor IKKE refunderes eller byttes til anden dato. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give dine billetter videre, blot du oplyser os derom. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Turen gennemføres kun ved nok tilmeldte.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Privacy Preference Center