Nyt et vildt måltid tilberedt over bål. Vi sammensætter et måltid bestående at lokale råvarer og vilde urter. Skal vi starte med en sanketur?

Book nu

Vi guider en privat sanketur med det fokus, I ønsker. Skal det være naturens spisekammer? Plantemedicin og folketro? Ønsker I blot at blive klogere på den danske natur?

Book nu

Vil I lære at bruge urter, I selv sanker eller dyrker, til at lave jeres egne plejeprodukter eller urtemedicin? Eller hvad med at lave et herbarium over arterne i din have?

Book nu

Kom tætterepå hinanden i naturen

Er I en privat gruppe, der ønsker at samles om noget meningsfuldt, så lad os skræddersy et arrangement for jer i naturen.

Det kan være, I ønsker en privat sanketur et naturskønt sted, hvor vi i ro og mag bevæger os af sted og snakker om de urter, vi møder på vores vej. Undervejs holder vi en pause og nyder en kop urtete og ser nærmere på nogle af planterne.

Måske vil I kombinere sanketuren med en workshop i eksempelvis urtete eller medicinske olier. Det kan også være vi skal slutte sanketuren ved en bålhytte og nyde friskbagte fladbrød med rygeostecreme, bålkaffe eller en varm suppe.

Skriv til os med jeres ønsker, så finder vi den perfekte løsning ud fra jeres budget, interesse, gruppestørrelse og drømme.

Vi glæder os til at høre fra dig

Tøv ikke med at tage fat i os med det samme

Kontakt os nu