Workshop i vild mad med sanketur

Vil du gerne lære at sanke vilde urter, som du kan tage med hjem og bruge i din madlavning? Måske har du været på en sanketur og har lyst til at tage det næste skridt? Hvad end du er nybegynder eller kender lidt til urterne i forvejen, er dette for dig, som gerne vil dykke ned i naturens spisekammer.

vild mad

Brug de vilde urter i pesto, eddike og urtesalt

Tre rigtig gode måder at bruge de vilde urter på er som pesto, i en eddike og som urtesalt. Vilde urter er både lækre og fyldt med næring, men måske du er træt af bare at blade dem i en salat.
På denne workshop skal vi lære nogle simple, men geniale måder at trylle urterne om til lækkerier, som hver har sine fordele. Det kan være holdbarhed, anvendelighed, smag og meget andet. Du vil få glade af dem selv, men de tjener sig også meget fint som en hjemmelavet gave.

Bålmad og naturens spisekammer

Vi starter med at sanke de vilde urter i sæson og taler identifikation og forvekslingsmuligheder.

Herefter går vi i gang med at lave mad. Vi tænder op i bålet og laver en dejlig frokost, som vi sammen nyder. Derudover får du også pesto, urteeddike og -salt med hjem.

Tilmeld dig her
sanketur fyn